Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΠΙΠΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ», ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1982

Μέσα, λοιπόν, από μία πορεία 32 πλέον ετών έχει καταφέρει να θέσει υψηλά standards ποιότητας, αισθητικής και σχεδιασμού πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με γνώμονα τις ανάγκες και τις δυνατότητες των πελατών. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, η εταιρεία προσφέρει άνεση, στυλ και design σε κάθε χώρο του σπιτιού σας με μοναδικές και λειτουργικές προτάσεις.

Ο σχεδιασμός των επίπλων μας ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις προσφέροντας ποιότητα και αισθητική μαζί. Κάθε έπιπλο μας είναι προϊόν μίας μεγάλης κοινής προσπάθειας, φτιαγμένο με πολύ αγάπη και αφοσίωση.

Τα έπιπλα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σε εργοστασιακές εγκαταστάσεις όπου πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες παραγωγικές διαδικασίες. Διαθέτοντας τα κατάλληλα μηχανήματα και τους πιο έμπειρους τεχνικούς, έχει τη δυνατότητα κατασκευής επίπλων, κατά παραγγελία, στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Στον εκθεσιακό μας χώρο, οι επισκέπτες μας μπορούν να επιλέξουν, να συνδυάσουν, να αποκτήσουν αυτό που ταιριάζει στο δικό τους στυλ και περιβάλλον. Συνδυάζοντας αρμονικά γούστο, εμπειρία, γνώσεις και φαντασία, δημιουργούμε ολοκληρωμένες προτάσεις με αποκλειστικά χειροποίητα έπιπλα.

Ανταποκρινόμενοι πάντα στις ανάγκες της εποχής, επικεντρωνόμαστε όχι μόνο στην πώληση των επίπλων μας αλλά και στη «μετά πώληση» υποστήριξη τους, παρέχοντας εγγύηση και ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης και της υπεύθυνης μεταφοράς αυτών.

Η σχέση ποιότητας - τιμής είναι το πιο σημαντικό για εμάς, καθώς καθορίζει τη σχέση μαζί σας και τη θέση μας στη ζωή σας.